Parama dėkojame




Prokuratūra pradėjo tyrimą dėl Klaipėdos Liepų gatvėje vykdomos rekonstrukcijos teisėtumo

klaipedaKlaipėdos apygardos prokuratūra penktadienį pradėjo tyrimą dėl galimo viešojo intereso pažeidimo aiškinantis, ar teisėtai vykdomi rekonstrukcijos darbai Liepų gatvėje.

Kaip pranešė prokuratūra, Klaipėdos Liepų gatvėje esančiame sklype stovėję gyvenamieji pastatai buvo nugriauti dėl prieš du dešimtmečius čia statyto tilto per Danės upę.

Šių namų gyventojai tuomet buvo priversti išsikelti, o gyvenamieji namai pilnai nugriauti. Atsižvelgiant į prokuratūroje gautą informaciją apie šioje teritorijoje (Liepų gatvė 73) šiuo metu vykdomus pastato rekonstravimo darbus, prokurorams kilo įtarimų dėl nesančių namų vietoje atliekamų rekonstrukcijos darbų teisėtumo ir galimo viešojo intereso pažeidimo.

Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras nutarė, kad yra tikslinga pradėti tyrimą, siekiant nustatyti, ar atliekami statybos darbai teisėti, neprieštarauja teritorijų planavimo dokumentams bei teisės aktų reikalavimams.

BNS nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode